Οι παρουσιαστές Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Η γλυκιά Τζένη Μελιτά και ο σύντροφος της Σπύρος Μαργαρίτης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Είναι μαζί πολλά χρόνια και παραμένουν πιο ερωτευμένοι ποτέ.

Το ταξίδι στο Μαρόκο και η πρόταση γάμου

Το αγαπημένο ζευγάρι με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και έτσι οι δυο τους ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι το εξωτικό Μαρόκο.

Η Τζένη Μελιτά, όπως μας είχε ενημερώσει, θα έκανε ταξιδάκι πριν το Πάσχα στο Μαρόκο με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη. Εκεί η παρουσιάστρια περιμένει να της γίνει πρόταση γάμου!

«Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας… Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμο» είχε πει on camera η Τζένη Μελιτά!

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αγαπούν τα ταξίδια. Έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, κάνουν ταξιδάκια αναψυχής.

Η ανακοίνωση του γάμου

Το γνωστό ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Την αποκάλυψη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». «Η Τζένη το ήθελε πολύ και το έλεγε στις συνεντεύξεις της. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από μερικές μέρες…», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ έχω μια εικασία για το ποια θα είναι η κουμπάρα. Νομίζω ότι θα είναι η στενή φίλη του ζευγαριού, Μαρίνα Κουταρέλλη, με τον σύζυγό της».

Η πρώτη πρόβα νυφικού

Η Τζένη Μελιτά έκανε πρόσφατα την πρώτη πρόβα νυφικού και γρήγορα επέλεξε το νυφικό της.