Η Βασιλική Μιλλούση έγινε για πρώτη φορά μανούλα στις 4 Νοεμβρίου του 2019 και έκτοτε απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της, βλέποντάς τη να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

 

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

 

Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις στιγμές τις μοιράζεται και με τους δικτυακούς της φίλους, αφού συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τη μικρή της.

 

 

 

 

 

Η μικρή Σοφία έγινε τριών μηνών και η μαμά της έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση. «Τρεις μήνες, ευλογημένη για κάθε λεπτό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της.