Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, τον θάνατο των γονιών του και τις αλλαγές στη ζωή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά την πραγματική αιτία χωρισμού του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δεν συνεχίσαμε είναι ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, αλλά όσον αφορά αυτό που θέλει να κάνει, εφόσον την αγαπώ, οφείλω και θέλω να είμαι δίπλα της σε οποιαδήποτε απόφασή της» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες. Όταν επέστρεφε η Ιλένια στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή. Δεν ήταν ότι έφυγε η Ιλένια, έγινε μια συζήτηση, στην οποία είδαμε ότι αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας, περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον “πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε. Ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται οι γονείς μου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η απώλεια των γονιών του

“Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε ή να κάνουμε”, είπε ο παρουσιαστής για το αν πρόλαβε να πει όσα ήθελε στους γονείς του πριν φύγουν από τη ζωή.

“Δεν τα καταφέρνω. Δεν είμαι μάγκας. Είμαι κοτάρα”, είπε για το αν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό τους, τονίζοντας το πόσο δύσκολο είναι.

“Στο τέλος μίλησα με τη μαμά μου, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει”, είπε συγκινημένος για τα όσα της είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα του άκουσε τα λόγια του.

“Είναι η πιο μαύρη σελίδα της ζωής μου”, δήλωσε για το 2019.

“Ο πατέρας μου μού έλεγε να μην χάνω την ψυχραιμία μου”, εξομολογήθηκε.