Τη δική της απάντηση έδωσε με μία ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Χατζίδου απαντώντας σε followers που αντέδρασαν μόλις είδαν ότι ανέβασε φωτογραφία του μωρού της.

Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τότε που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη Μελίτα, που δεν αφήνουν στιγμή από την αγκαλιά τους.

Η ίδια μάλιστα αναρτά συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τη νέα τους ζωή ως γονείς.

«Μην βγάζεις φωτογραφίες το μωρό σου στα σόσιαλ..», «Γτ είναι πολύ επικίνδυνο Όχι μωρά στο ίντερνετ», «Καλό είναι να ενημερωνόμαστε πριν εκφέρουμε την γνώμη μας. Βγάζει συνεχώς ανακοινώσεις η αστυνομία μπορείς να μάθεις από εκεί.@eleni.hatzidou», είναι μερικά από τα επικριτικά σχόλια που δέχεται η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από followers της.

Η Ελένη Χατζίδου θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση στα επικριτικά αυτά σχόλια έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της την μικρή κορούλα της.

«Περάσαμε για να σας στείλουμε τα φιλιά μας κ να σας πούμε ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της εκτός από τη μανούλα!

Όλοι έχουν γνώμη,φυσικά κ να τους ακούμε αλλά η μανούλα εκτός από γνώμη έχει κ ένστικτο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου στο Instagram: