Η Κέιτι Πέρι αποφάσισε να υποστηρίξει τον πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, γιο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η Κέιτι Πέρι θα υπηρετήσει ως πρέσβειρα του Ταμείου Προστασίας Παιδιών στην Ινδία του Βρετανικού Ασιατικού Ιδρύματος.

Η είδηση ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο  Παλάτι του Γουάιτχολ στο Λονδίνο, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Όταν όμως ο πρίγκιπας Κάρολος όταν τη συνάντησε σε δεξίωση στο παλάτι του Γουάιτχολ στο Λονδίνο της ζήτησε μια χάρη.

Αφού πρώτα την αναγόρευσε ως πρέσβειρα του Ταμείου Προστασίας Παιδιών στην Ινδία του Βρετανικού Ασιατικού Ιδρύματος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ζήτησε από την τραγουδίστρια να τραγουδήσει στα λουλούδια του.

Το αίτημα υποβλήθηκε αφού, σύμφωνα με το περιοδικό People, η Κέιτι Πέρι είπε στον πρίγκιπα Κάρολο ότι έχει ακούσει πως εκείνος αρέσκεται στο να μιλάει στα λουλούδια του.

«Θα προτιμούσα αν τους τραγουδούσες εσύ» απάντησε χαμογελαστός ο Κάρολος.

Η αποκάλυψη του διαλόγου έγινε από την ίδια την Κέιτι Πέρι στην ευχαριστήρια ομιλία της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ γιατί είμαι τεράστια οπαδός της Αυτού Μεγαλειότητος και όλου του έργου που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει ειδικά στην Ινδία για τα παιδιά. Από όσο γνωρίζω έχει μια εξαιρετικά ευαίσθητη καρδιά – τόσο ευαίσθητη ώστε ορισμένες φορές να μιλάει στα λουλούδια του. Και μου ζήτησε να τους τραγουδήσω. Και θα το κάνω στο μέλλον. Έχετε το λόγο μου κύριε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέρι.