Είναι μόλις 15 ετών και έχει κληρονομήσει τα γονίδια της σπάνιας ομορφιάς της Μόνικα Μπελούτσι καθώς και τη γοητεία του Βενσάν Κασέλ.

Ο λόγος φυσικά για την Ντέβα Κασέλ η οποία στην πρώτη της επαγγελματική δουλειά στο χώρο της μόδας, κλέβει αναμφισβήτητα την παράσταση.

Η μεσογειακή ομορφιά της έφηβης Ντέβα, τα σκούρα μακριά μαλλιά και οι εντυπωσιακές αναλογίες της, έκαναν τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana να ζητήσει από τη νεαρή να συμμετέχει στο σποτ για το νέο του άρωμα.

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί και από την πρώτη ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι η 15χρονη είναι ίδια η μαμά της, Μόνικα Μπελούτσι.

Στο βίντεο της καμπάνιας, που γυρίστηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας, η Ντέβα Κασέλ φορά ένα αέρινο λευκό φόρεμα, κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια και «παίζει» με την κάμερα, μαγνητίζοντας τους θεατές.

Με μαύρα μακριά μαλλιά και μάτια ίδια με της μητέρας της, η 15χρονη Ντέβα φαίνεται πως ξεκινά μια σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ.

Και μπορεί αυτή να είναι για την Ντέβα Κασέλ η πρώτη της δουλειά στο χώρο του μόντελινγκ, είμαστε σίγουροι πως δεν πρόκειται και για την τελευταία…