Παράδειγμα προς μίμηση για τις γυναίκες χαρακτήρισε η Βάνα Μπάρμπα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία μίλησε για την μάχη που έδωσε κατά του καρκίνου.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του τηλεοπτικού ριάλιτι μόδας είναι και η 34χρονη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία συγκίνησε όταν αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Δεν έλειψε η συγκίνηση από το gala της Παρασκευής – ε θέμα red carpet εμφανίσεις- όταν στην πασαρέλα, ως σταρ του Χόλιγουντ ανέβηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όταν λοιπόν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε μπροστά από τους κριτές για να ακούσει τα σχόλιά τους, τον λόγο πήρε η Βάνα Μπάρμπα που φιλοξενούταν ως guest κριτής.

«Σε έβλεπα πίσω γιατί θέλω να παρατηρώ τους ανθρώπους και έλεγα, “τώρα τι περίεργο κορίτσι είναι αυτό”.

Στην αρχή έλεγα πως είσαι μια κοπέλα άγρια, μόνο σέξι, χωρίς καμία αισθητική η οποία δεν μου λέει και τίποτα στην ουσία. Αυτού του είδους οι γυναίκες εμένα δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι σέξι, ερωτικές και έχουν περσόνα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Δεν έκρυψε όμως ότι τη συγκίνησε πολύ η περιπέτεια που είχε στο παρελθόν η παίκτρια με τον καρκίνο, τον οποίο κατάφερε να νικήσει.

«Μια γυναίκα που έχει περάσει καρκίνο, όπως εσύ, που μπορεί να είναι όπως είσαι αυτή τη στιγμή. Είσαι ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Δίνεις μάθημα σε άλλες γυναίκες που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και δεν μπορούν να έχουν το μισό χαμόγελο από αυτό που έχεις σήμερα. Γι’ αυτό και μόνο, δεν θα κρίνω την εμφάνιση σου, θα κρίνω την τόλμη σου και το κουράγιο να ζήσεις», είπε συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια και μίλησε και η ίδια για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Από την περιπέτεια της υγείας μου και μετά άλλαξα. Πιο πριν ήμουν λίγο σνομπ, είχα πιο πολύ άμυνα, ζήλευα πολύ. Δεν είχα φίλες. Ήταν πολύ ωραίο μάθημα, πολύ ωραίο σχολείο αφού λέω πως “ευχαριστώ τον φίλο μου τον καρκίνο που με δίδαξε τη ζωή”. Αλήθεια.

Το πιστεύω αυτό γιατί αλλιώς θα ζούσα με τα μάτια που έβλεπα και η ζωή μου δεν θα είχε σημασία εάν θα ήταν χωρίς περιπέτειες, χωρίς πόνο, χωρίς απώλειες. Θα ήταν η ίδια και έτσι δεν θα είχα ζήσει», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κάνοντας την Βάνα Μπάρμπα να βουρκώσει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: