Η γνωστή ηθοποιός, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”»

 

View this post on Instagram

Φωτογραφία με πρωταγωνιστές της ανεπανάληπτης σειράς του Mega "Ψίθυροι Καρδιάς" (1997-1998). Σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης, ενώ το σενάριο ανέλαβαν η Ειρήνη Ριτσώνη και ο Σταύρος Αβδούλος. Το συγκεκριμένο σήριαλ σημείωσε τεράστια επιτυχία! Χαρακτηριστικά, το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1998, άγγιξε το 76,7% της τηλεθέασης, ποσοστό που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεράσει καμία σειρά της ελληνικής τηλεόρασης! Τέλος, το τραγούδι τίτλων της σειράς, το οποίο ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με το CD να γίνεται χρυσό σε λίγες μόλις εβδομάδες. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, η πρωτοεμφανιζόμενη τότε Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Γιάννης Βόγλης, ο Αντώνης Αντωνίου, η Μελίνα Μποτέλη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.🌹 ———————————————- #ψιθυροικαρδιας #psithirikardias #megatv #megachannel #megamou #gkletsos #papaharalampous #greektv #greekseries #vintage

A post shared by vintagegreece (@vintagegreece_) on

 

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”, ήμουν μικρή τότε, ήμουν 22 χρονών και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Αυτός ήταν ο λόγος που κρατούσα έτσι άμυνα και είναι και λογικό. Δεν την ευχαριστήθηκα την επιτυχία, δεν τη βίωσα» , αποκάλυψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 Αυτό από τη μία ήταν κακό, τώρα σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο να την είχα ευχαριστηθεί γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να τα ευχαριστηθείς. Τον Απόστολο Γκλέτσο έχω καιρό να τον δω, αλλά έχουμε επαφή. Την επόμενη χρονιά δεν είχα δουλέψει, αλλά δούλεψα τη μεθεπόμενη. Τώρα, τα νούμερα που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, κάποτε, σε άλλες εποχές, κόβονταν δουλειές.

«Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ”»

 

 

Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ” γιατί ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Μετά δεν με ένοιαζε. Και τώρα καμιά φορά μου το λένε, αλλά δεν με πειράζει. Παλιότερα με πείραζε. Έχω πολύ ωραία εικόνα από εκείνη την εποχή.

Ήταν δύσκολη η δουλειά τότε, αλλά είναι μια τρομερή ανάμνηση, πολύ γεμάτη. Είναι σαν να αναπολώ και τη νεότητά μου τότε. Ήμουν ένα κοριτσάκι, μόλις είχα βγει στη δουλειά, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.