Η περιοδεία του Αντώνη Ρεμου με τίτλο «Live Experience Tour 2020» θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει συναυλίες σε Αμερική και Καναδά.

Η μεγάλη συναυλία

«Η συναυλία που θα γίνει την Τετάρτη είναι για μένα μία μοναδική βραδιά. Είχα δώσει μία συναυλία στο Τae Κwon Do το 2007 και ήθελα αυτή τη στιγμή να την επαναλάβω. Επίσης, θα είναι η μοναδική μουσική στιγμή που θα συναντηθώ με τους φίλους μου στην Αθήνα, καθώς φέτος έδωσα βαρύτητα στις live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη μου», είπε ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού.

Η μονάκριβη κόρη του Αντώνη Ρέμου

«Είμαι αγχωμένος αλλά και πολύ χαρούμενος για τη συναυλία», παραδέχθηκε ο Αντώνης Ρέμος, αποκαλύπτοντας πως στο κοινό θα βρίσκεται η κόρη του, Ελένη, η οποία θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά συνειδητά μία από τις live εμφανίσεις του.
«Την είχαν φέρει και σε συναυλία μου στην Πάτρα όταν ήταν 2 ετών, αλλά ήταν για λίγο, για 5 λεπτά. Τώρα είναι η πρώτη φορά που θα την κοιτάξω στα μάτια και θα της τραγουδήσω! Έχω τραγουδήσει μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά όταν ήταν εκεί η Ελένη το τρακ που ένιωσα δεν περιγράφεται. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, κράταγα με δυσκολία τα δάκρυά μου» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έχω μεγαλώσει με μία μάνα που ήταν μάνα και πατέρας μαζί»

Παράλληλα, επεσήμανε πως ως πατέρας θέλει να μεταφέρει στην κόρη του όλα όσα έμαθε σ’ εκείνον η μητέρα του.
«Όλα ξεκινάνε από το σπίτι» είπε ο Αντώνης Ρέμος. «Έχω μεγαλώσει με μία μάνα που ήταν μάνα και πατέρας μαζί, κέρβερος και άγγελος μαζί. Μπορεί ακόμα και τώρα να γυρίσει η μάνα μου να μου δώσει ένα χαστούκι, αλλά ταυτόχρονα μας έμαθε την υπερηφάνεια, την καλοσύνη, να απλώνουμε το χέρι για να βοηθάμε. Αυτό θέλω κι εγώ για την κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η πατρότητα έκανε τις άμυνές του να χαλαρώσουν και πλέον εκφράζει τα συναισθήματά του πιο εύκολα. Μάλιστα, ζήτησε από την Ναταλία Γερμανού να του γράψει ένα τραγούδι για τη κόρη του, πρόταση που έγινε αποδεκτή!