Η τραγουδίστρια Adele είναι πραγματικά αγνώριστη!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχασε πολλά κιλά και οι θαυμαστές της τα έχασαν κυριολεκτικά βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Adele στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια που την είδαμε πραγματικά αγνώριστη αποκάλυψε σε φανατική θαυμάστριά της ότι έχασε 45 ολόκληρα κιλά με ειδική δίαιτα.

Η τραγουδίστρια που είδε τη χρονιά που πέρασε η ζωή της να αλλάζει ριζικά έχει μείνει πραγματικά η μισή από τη δραματική απώλεια βάρους.

Στη διάρκεια του έτους που πέρασε η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στο γάμο της με τον Simon Konecki, ενώ φαίνεται πως απολαμβάνει την ιδιαίτερη παρέα του ράπερ Skepta, στο πλευρό του οποίου εμφανίζεται δημόσια πολύ συχνά.

Η νέα φωτογραφία με την μέση – δαχτυλίδι

Η τραγουδίστρια διασκέδασε στο πριβέ after oscar party που οργάνωσε η Beyonce με τον σύζυγό της, όπου απαγορεύοντας οι φωτογραφίες αλλά  η Αdele δέχθηκε να ποζάρει με τη δημοσιογράφο, η οποία έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τους , ότι ήταν ένα πριβέ πάρτι 200 ατόμων όπου κανείς δεν μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες εκτός από αυτή που κατάφερε να βγάλει με την διάσημη τραγουδίστρια ενώ συμπλήρωσε πως  όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι φόρεσαν παντόφλες!

Δείτε την φωτογραφία