Στιγμές ευτυχίας ζει εδώ και μερικές ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Μαράια, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο έλληνας σταρ του NBA μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Το όνομα αυτού…

Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ο «Greek Freak» αποκάλυψε και το όνομα που θα λάβει το μωρό. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο γιος του θα λέγεται Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Το μεσαίο όνομα του junior Αντετοκούνμπο, το Τσαρλς, είναι αυτό που είχε ο αδικοχαμένος πατέρας του, που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια σε ηλικία 53 ετών.

Giannis Antetokounmpo

@Giannis_An34

Liam Charles Antetokounmpo in the house❤️

View image on Twitter
29.6K people are talking about this

Το βίντεο λίγο πριν τη γέννα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε στα social media, πριν τη γέννηση του παιδιού δεν είχε κανένα άγχος, ήταν χαρούμενος και ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Κάτι που προσπάθησε να «περάσει» και στη σύντροφό του.  «Παίζοντας το παιχνίδι της αναμονής» έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας την φράση «θα_με_σκοτώσει» για την σύντροφό του.

Kaitlin Sharkey

@KRoseSharkey

Baby Antetokounmpo watch underway for Giannis & Mariah. Giannis in true form 😂

Embedded video

20 people are talking about this

Πήρε ρεπό λόγω… μαιευτηρίου

Η γέννηση του Αντετοκούνμπο junior έγινε η αιτία να λείψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς.

Η Μπακς επικράτησαν εύκολα με 123-111, στέλνοντας τις ευχές τους στο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αντιπρόεδρος των «Ελαφιών», Άλεξ Λάσρι, «δεν έχω κάποια ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της γέννησης του Baby Freak, ή για το πότε θα είναι κοντά μας, ξέρω όμως ότι εκ μέρους ολόκληρου του οργανισμού των Μπακς, ελπίζουμε για υγιείς και ευτυχισμένους μητέρα και παιδί».

«Και με την ελπίδα να γίνει μέλος των Μπακς» κατέληξε.