Σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Κόνι Μεταξά.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, αφού από την μία ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» ενώ από την άλλη ζει έναν μεγάλο έρωτα.

H Κόνι Μεταξά εδώ και περίπου έξι μήνες είναι σε σχέση με τον πολίστα Μάριο Καπότση.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά έχει προσπαθήσει πολύ να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους και τα έχει καταφέρει.

Αυτή τη φορά, όμως, θέλησε να κάνει μία εξαίρεση. Έτσι μας χάρισε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της. Η 28χρονη Κόνι Μεταξά ποζάρει στην αγκαλιά του Μάριου Καπότση, με ένα τεράστιο χαμόγελο να είναι σχηματισμένο στα χείλη της! Μπορεί στη φωτογραφία να έκρυψε τα μάτια τους με δύο καρδιές, όμως η γλώσσα του σώματος τα αποκαλύπτει όλα.

Δείτε την φωτογραφία

 

«Δεν ήταν ακριβώς έρωτας με την πρώτη ματιά»

«Είμαι με τον σύντροφό μου από το καλοκαίρι. Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης. Δεν ήταν ακριβώς έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα, και αυτό προσπαθώ να το δουλέψω. Ίσως επειδή μεγάλωσα με δυο καλλιτέχνες και ήμουν σε αυτόν το χώρο και έβλεπα από τους υπόλοιπους όλα αυτά τα περίεργα πράγματα, μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.