Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί και για τη σειρά «Κρατάς Μυστικό;», η οποία ολοκληρώθηκε σε λιγότερα επεισόδια.

«Πολλοί με έχουν στεναχωρήσει επαγγελματικά»

«Κάναμε έναν κύκλο σε αυτό το “Κρατάς μυστικό;” που ξεκίνησα με πολύ αγάπη γιατί ξανασυναντήθηκα με τον Αντώνη Αγγελόπουλο που είχα να τον συναντήσω πολλά χρόνια. Κάναμε έναν κύκλο και σταμάτησε. Και παίζω και με τον Ταξιάρχη, αυτοί ήταν δύο λόγοι σημαντικοί. Είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί με τον Ταξιάρχη και ήταν ωραία που ήμασταν μαζί, έχουμε ωραίο κώδικα. Πολλοί με έχουν στεναχωρήσει επαγγελματικά. Εννοείται πως, όταν νιώθω ότι αδικούμαι, τα λέω κατάμουτρα. Όταν κάτι με πειράζει, θα τα πω παντού με ευγένεια και με όρια. Γιατί να μην τα πω; Μήπως δεν με ξαναπάρουν; Ας μη με ξαναπάρουν. Αν, επειδή μιλάς, δεν σε ξαναπαίρνουν και δεν εκτιμούν την επαγγελματική σου στάση στην ίδια την εργασία… Κάνουμε μια εργασία μαζί και υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να μιλήσω, γιατί αυτό δεν έχει γίνει έτσι ακριβώς», αποκάλυψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου