Μάθιου Μακόναχι – Κέιτ Χάντσον, Προσεχώς… Ζάμπλουτοι

Παρά το γεγονός ότι ο Μάθιου Μακόναχι και η Κέιτ Χάντσον δεν είχαν καθόλου χημεία στην ταινία “Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες”, είναι περίεργο το γεγονός ότι δέχτηκαν να ξανασυνεργαστούν στην ταινία “Προσεχώς… Ζάμπλουτοι”. Προφανώς είναι επαγγελματίες, ωστόσο ο λόγος που είχαν πρόβλημα μεταξύ τους είναι ότι ο Μακόναχι νευαρίαζε που η Χάντσον αργούσε στα γυρίσματα, ενώ η ίδια δεν άντεχε την άσχημη μυρωδιά του Μακόναχι κατά την διάρκεια των ερωτικών σκηνών.

Αντζελίνα Τζολί – Τζόνι Ντεπ, Ο Τουρίστας

Η Τζολί και ο Ντεπ, οι οποίοι ανήκουν στην ελίτ του Χόλιγουντ και έχουν θεωρηθεί μεταξύ άλλων οι πιο όμορφοι ηθοποιοί παγκοσμίως, δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους στην ταινία ο “Τουρίστας”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τζολί δεν άντεχε την ατημέλητη εμφάνιση του Ντεπ, ενώ ο ίδιος θεωρούσε την Τζολί τόσο σνομπ, που προτιμούσε να κάθεται στο τροχόσπιτο του παρά να παίζει μαζί της.

 

Τζάρεντ Λέτο – Μάργκοτ Ρόμπι, Suicide Squad

Ο Λέτο ήταν μάλλον ο χειρότερος Τζόκερ που έχουμε δει σε ταινία, ο οποίος προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου έκανε περίεργα δώρα στην συμπρωταγωνίστρια του Μάργκοτ Ρόμπι, όπως νεκρούς αρουραίους. Άρα, όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε καθόλου χημεία μεταξύ τους, και σύμφωνα με τον Ρόμπι, δεν είχαν κάνει ποτέ πρόβες εκτός κάμερας.

Ντακότα Τζόνσον – Τζέιμι Ντόρναν, 50 Αποχρώσεις του Γκρι

Για μια ταινία που υποτίθεται ότι το βασικό της στοιχείο είναι το πάθος μεταξύ των πρωταγωνιστών, η χημεία μεταξύ της Τζόνσον και του Ντόρναν ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Σίγουρα μερικές σκηνές ήταν άβολες και οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν μεγάλη εμπειρία, ωστόσο φάνηκε ότι δεν συμπαθούσαν και πολύ ο ένας τον άλλο.

Μάρλον Μπράντο – Σοφία Λόρεν, Η κόμισσα απ’το Χόνγκ Κονγκ

Η Λόρεν και ο Μπράντο δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους στην ταινία του 1967. Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της Λόρεν, το μίσος της για τον Μπράντο ξεκίνησε όταν την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και του φώναξε να σταματήσει, κάτι που δημιούργησε ψυχρότητα μεταξύ τους – η οποία ήταν εμφανής στην ταινία.

 

Ρις Γουίδερσπουν – Βινς Βον, Χριστούγεννα στα Τέσσερα

 

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Βινς Βον δεν συμπαθιόντουσαν ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Χριστούγεννα στα Τέσσερα”. Ο λόγος ήταν ότι η Γουίδερσπουν ήθελε πάντα να γίνεται πολύ προετοιμασία πριν τα γυρίσματα, ενώ ο Βον ήταν περισσότερο οπαδός του αυτοσχεδιασμού. Ο Βον αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την ταινία.