Σύμφωνα με το Page Six, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βγήκαν για φαγητό με τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez.

Και τα δύο ζευγάρια βρίσκονταν στο Μαϊάμι για τη Σύνοδο Κορυφής αναφορικά με τις εναλλακτικές επενδύσεις με τη χορηγία της JP Morgan, όπου ο Harry μάλιστα, έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο σχετικά με τις εμπειρίες του ενόσω προσπαθούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε τη μητέρα του.

 

H έξοδός τους

 Το double date τους πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Habitat και αν οι ανώνυμες πηγές δεν κάνουν λάθος, θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες στιγμές μεταξύ τους στο μέλλον, αυτήν τη φορά έχοντας τα παιδιά τους μαζί τους.

«Ο Harry και η Meghan τα βρήκαν με τη Jennifer και τον Alex και πέρασαν αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας κατά τη διάρκεια του δείπνου τους. Άκουσα τη JLo να προσκαλεί το ζευγάρι και το μωρό του, Archie στο σπίι τους στο Miami για να περάσουν τον χρόνο τους όλοι μαζί», δήλωσε μία πηγή στο Page Six.

Κατά την ιστοσελίδα, το πριγκιπικό ζεύγος έμεινε με την επί χρόνια φίλη του Serena Williams, οπότε πλέον με την προσθήκη των JLo και A-Rod στη λίστα των φίλων τους, έχουν έναν ακόμη λόγο για να ξαναεπισκεφθούν την πόλη σύντομα.