Μετά από μια περίοδο τηλεοπτικής απουσίας ο Ευθύμης Ζησάκης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην προσωπική του ζωή, δίνοντας για πρώτη φορά πληροφορίες για τη νέα του σχέση.

«Υπάρχει μια ισορροπία στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, η οποία είναι εξαιρετικά καλοδεχούμενη. Η σύντροφος μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω εξαιρετικά, πηγή δύναμης για εμένα σε πάρα πολλά κομμάτια και πορευόμαστε μαζί» σημείωσε ο Ευθύμης Ζησάκης προσθέτοντας πως «είμαστε μαζί 5 μήνες αλλά δεν συζούμε».

Την ξέρουμε» κι εκεί ήρθε η απάντηση «βόμβα» από τον ηθοποιό.

«Κοίτα να δεις. Το όνομα δεν θα το πω, είναι στη δουλειά… αλλά δεν θα ήθελα να πω όνομα. Δεν μένουμε μαζί, είμαστε μαζί 5 μήνες. Γνωριζόμασταν από παλιά και απλά… συνέβη» ανέφερε ο ίδιος.

«Σε οποιαδήποτε φάση μου, οι άνθρωποι της δουλειάς είναι δίπλα μου. Είτε με θετικό πρόσημο είτε με αρνητικό πρόσημο. Για αυτό οφείλω για πρώτη φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εσείς (οι δημοσιογράφοι) τόσα χρόνια με έχετε βοηθήσει να πω την αλήθεια μου. Όταν δεν φοβάσαι για την αλήθεια σου, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κατά τη γνώμη μου όλοι έχουν την εξυπνάδα να φτιάξουν λίγο τα πράγματα ώστε να απασχολήσουν. Εμένα δεν με αφορούσε ποτέ αυτό. Εμένα η δουλειά μου, εκ των πραγμάτων, αφορά. Γι’ αυτό δεν έχω παρεξηγηθεί, δεν έχω πάρει κάποιο τηλέφωνο και δεν έχω μπει στη διαδικασία να αναζητήσω γιατί γράφτηκε οτιδήποτε» πρόσθεσε, επίσης, ο Ευθύμης Ζησάκης.