Στις 22 Μαΐου η Ναόμι Κάμπελ αναμένεται να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της, αλλά η ίδια επιμένει να ψηφά το πέρασμα των χρόνων και όχι μόνο συνεχίζει να κυριαρχεί στις πασαρέλες διατηρώντας τη στόφα του top model, αλλά τρελαίνει και τους φαν της με τις σέξι πόζες που ανεβάζει στα social media.

H 49χρονη Ναόμι Κάμπελ, πρόσφατα έκλεψε την παράσταση στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, περπατώντας στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας του Tommy Hilfiger, όπου και… έβαλε τα γυαλιά σε πολύ νεότερες συναδέλφους της.

Λίγο μετά το fashion show που έγινε το Σάββατο, η Ναόμι Κάμπελ απόλαυσε στιγμές ξεκούρασης στο σπίτι της και αποφάσισε κυριακάτικα να ανεβάσει μια τόπλες πόζα από το κρεβάτι της μοιράζοντας εγκεφαλικά στους εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Το 49χρονο μοντέλο πόζαρε γυμνό, στο κρεβάτι του ξενοδοχείου, για τους 8.4 εκατομμύρια φαν της, ακολουθώντας όμως τους κανόνες του Instagram, κάλυψε τη θηλή στο στήθος της με ένα αστέρι. «#SelfieSunday» ήταν το μοναδικό που έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία, τα σχόλια των ακόλουθών της όμως πήραν φωτιά.

Η γυμνή φωτογράφιση πάντως δεν είναι κάτι άγνωστο για τη Ναόμι Κάμπελ καθώς στο παρελθόν το 49χρονο μοντέλο έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές γυμνή για περιοδικά, εξώφυλλα αλλά και για τις ανάγκες σχεδιαστών μόδας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ναόμι Κάμπελ στο Instagram και έβαλε φωτιά στο Instagram: