Το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, ρίχνει ευθέως τα βέλη της προς το ριάλιτι μόδας που συμμετείχε.

Λίγες μόλις μέρες μετά την αποχώρησή της από το «My Style Rocks», η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube και μίλησε για την «χειρότερη συνεργασία της ζωής της» .

«Ήταν μια εμπειρία το My Style Rocks που δεν ήταν καλή»

 

«Πραγματικά ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια εμπειρία το My Style Rocks που δεν ήταν καλή και στεναχωριέμαι που δεν ήταν καλή. Όταν πας να κάνεις ένα πρόγραμμα που στο παρουσιάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περιμένεις πως θα γίνει με τον τρόπο αυτόν. Όχι να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου. Δεν ξέρω αν έγινε by accident, που λένε, ή εσκεμμένα αλλά τα νεύρα που μου βγήκαν δεν τα έχω νιώσει σε άλλη δουλειά. Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα σου και να σου βάλει μια ταμπέλα, σώνει και ντε, δεν μπορώ να δεχτώ πως με το ζόρι θα προσπαθεί να βγάλει κάτι που δεν είμαι.»

 

Ο ρόλος του Βασίλειου Κωστέτσου

«Επειδή μίλησα με τον αγαπημένο μου φίλο, σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο και μου είπε κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί του, προφανώς ξεσπούσαν πάνω μου εξαιτίας εκείνου. Επειδή φορά τα ρούχα του και το σποτάκι μου το έκανα στο ατελιέ του», πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.