Ντρου Μπάριμορ έχασε περίπου 10 κιλά και θέλησε στο ταξίδι της απώλειας να πάρει μαζί της και τους θαυμαστές της.

Έτσι η 44χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθειά της αυτή, συγχαίροντας την γυμνάστριά της Μάρνι Άλτον για τη βοήθεια που της προσέφερε.

«Αυτή η γυναίκα είναι εδώ και καιρό η δασκάλα μου και αγαπημένη μου φίλη. Με βοήθησε και με ενθάρρυνε να συνεχίσω όταν αισθανόμουν αδύναμη», έγραψε η Μπάριμορ.

«Έχουμε γνωριστεί πριν από περίπου 15 χρόνια και όταν της είπα ότι θέλω να αλλάξω το σώμα μου για το #SANTACLARITADIET με βοήθησε… Η Μάρνι ήταν εκείνη που βοηθήσει να χάσω 10 κιλά και με εκπαίδευσε ως μητέρα» συνέχισε η ηθοποιός αναφερόμενη στο ρόλο της στη σειρά του Netfix.

Η Μπάρι, που έχει δύο κόρες την 7χρονη Όλιβ και την 5χρονη Φράνκι, με τον πρώην σύζυγό της Γουίλ Κόπλμαν, συνέχισε να γράφει για το τι έκανε την Άλτον μία σπουδαία φίλη και πηγή έμπνευσης στο ταξίδι της με τη γυμναστική.

«Ελπίζω οι άνθρωποι στον κόσμο της ευεξίας να είναι πραγματικά υγιείς στην καρδιά και το μυαλό τους. Αλλά χρειαζόμαστε καθοδήγηση και ελπίζουμε ότι οι δάσκαλοί μας είναι έξυπνοι, σοφοί και υγιείς. Η Μάρνι είναι σπουδαία και όταν κοίταζα πώς θα αλλάξω τη ζωή μου, τότε την βρήκα», έγραψε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ