Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να έχει αφοσιωθεί στη ζωγραφική και στην πρώτη της έκθεση που κάνει σε γκαλερί στη Γαλλία όμως δεν έχει ξεχάσει και τη μεγάλη της αγάπη που είναι ο χορός.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη δείχνει να χορεύει. Όπως εξηγεί είχε να χορέψει έξι μήνες λόγω ένας θέματος στο πόδι που την ταλαιπωρούσε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει αλλά κάνει μια κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να στραμπουλήξει τόσο πολύ το πέλμα της με αποτέλεσμα να σπάσει.

Στο τέλος του βίντεο ακούγεται το κρακ που σου κόβει την ανάσα…

Πολλοί σχολίασαν ότι έφταιγε που χόρευε ξυπόλητη σε επιφάνεια που γλιστράει, αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τους πρόλαβε εξηγώντας πως λειτουργεί καλύτερα στην κίνησή της όταν δεν φοράει παπούτσια.

 

 

Στο βίντεο, η 38χρονη Μπρίτνεϊ Σπιάρς χορεύει υπό τους ήχους του «Sex on Fire» των Kings of Leon.

Το χορευτικό της περιλαμβάνει αρκετές στροφές και αλματάκια, αλλά κάποια στιγμή πέφτει στο πάτωμα πιάνοντας το πόδι της, ενώ μόλις έχει ακουστεί ένα ανατριχιαστικό «κρακ».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολογήθηκε στους followers της για το γεγονός.

«Δεν είχα χορέψει για έξι μήνες οπότε ήμουν… τέρμα τα γκάζια», αναφέρει στην ανάρτησή της που καταλήγει «Μπορείτε να ακούσετε τη στιγμή που έσπασα το πόδι μου, συγγνώμη, είναι λίγο δυνατό».

Η 38χρονη τραγουδίστρια μπήκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο μετατάρσιο και έβαλε γύψο στον οποίο ο φίλος της Σαμ Ασγκάρι έγραψε τη λέξη «Stronger», όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram.