Μια είδηση που, σε περίπτωση που ευσταθεί, προκαλεί αποτροπιασμό φέρνουν στη δημοσιότητα οι Los Angeles Times.

Η είδηση αφορά τον Κόμπι Μπράϊαντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή του στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο που επέβαινε συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα φωτογραφίες του αμερικανού σούπερ σταρ και των 8 ακόμη θυμάτων από το δυστύχημα με το ελικόπτερο, κυκλοφορούσαν μεταξύ αστυνομικών της περιοχής, η οποίοι και τις έδειχναν δεξιά κι αριστερά.

Πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξαν τα σωστικά συνεργεία και απεικονίζουν τις σωρούς των νεκρών, αμέσως μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Κάποιος ανώνυμος πολίτης, ανέφερε το γεγονός αφού υπήρξε ο ίδιος μάρτυρας και μάλιστα σε μπαρ, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν από το αστυνομικό τμήμα, ώστε να διαγραφούν οι φωτογραφίες και να αναζητηθεί ο υπεύθυνος.

«Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από την σκέψη ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους» ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά από τις αστυνομικές αρχές.