Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Κόνι Μεταξά με την νεαρή τραγουδίστρια να μιλά για όλους και για όλα.

Είναι πλέον επίσημο πως η Stefania θα είναι η εκπρόσωπός μας για την Eurovision 2020! Ένα νεαρό και πολύ ταλαντούχο κορίτσι με καριέρα στην Ολλανδία, η οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί με την Κόνι Μεταξά στα περσινά βραβεία MAD.

 

 

Η Κόνι Μεταξά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με την Stefania ενώ εξέφρασε την επιθυμία να εκπροσωπήσει και η ίδια τη χώρα μας στην Eurovision στο μέλλον.

Η εκρηκτική performer εκμυστηρεύτηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου ότι θα ήθελε να πάει και εκείνη στην Eurovision, ωστόσο δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα που έχει με το άγχος.

«Μου αρέσει που είναι ένα φρέσκο κορίτσι, έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και στη σκηνή μου άρεσε που δουλέψαμε μαζί.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν προλάβαμε να γνωριστούμε αλλά σαν εικόνα μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή της. Είναι πολύ φρέσκο και είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραία φωνή», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά για την επιλογή της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει η Stefania την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Όσον αφορά για το αν θα ήθελε η ίδια να πάει στο διαγωνισμό τραγουδιού είπε:

«Δεν ξέρω… Γενικά δεν είμαι πάρα πολύ καλή στο να χειρίζομαι το άγχος μου στη σκηνή.

Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα οπότε δεν ξέρω υπό αυτές τις συνθήκες αν θα αισθανόμουν πιο άνετα. Θα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω πως θα το χειριζόμουν όλο αυτό. Θα μου άρεσε πάρα πολύ απλά θα έκανα πάρα πολύ πρόβα».

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα ε όσα δήλωσε η Κόνι Μεταξά: