Πέραν του τραυματισμού στο γόνατο, λόγω του οποίου έχει ακυρωθεί σειρά συναυλιών, ένα νέο ατύχημα ανάγκασε την Μαντόνα να αναβάλλει ακόμα μία εμφάνισή της, αυτή τη φορά στο Παρίσι.

Η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει την Κυριακή το βράδυ στο Παρίσι εξαιτίας ενός τραυματισμού, ανακοίνωσε ο πολυχώρος όπου επρόκειτο να εμφανιστεί.

«Μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι το σόου της Μαντόνα… ακυρώθηκε, εξαιτίας μόνιμων τραυματισμών» έγραψε το Grand Rex στον ιστότοπό του.

Οι ιθύνοντες δεν διευκρίνισαν εάν η διάσημη τραγουδίστρια, ηλικίας 61 ετών, θα βρίσκεται σε θέση τις επόμενες ημέρες να δώσει συναυλίες.

Οι εμφανίσεις της στην Πόλη του Φωτός θα ολοκληρώνονταν στις 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Madame X Tour».

Την περασμένη Πέμπτη, σε συναυλία της επίσης στο Παρίσι, είχε άλλο ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από την καρέκλα την οποία χρησιμοποιούσε στο πλαίσιο της performance. Αμέσως, έτρεξε κοντά της ένας από τους χορευτές της για να τη βοηθήσει.

Η ίδια συνέχισε να τραγουδά, όμως ο πόνος ήταν τόσο οξύς ώστε ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ η βασίλισσα της ποπ επιβεβαίωσε, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, το νέο της ατύχημα.

Στην ανάρτησή της η 61χρονη Μαντόνα εξηγεί ότι τραυματίστηκε μετά από πτώση και πως πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί για μερικές μέρες ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει την περιοδεία της  «Madame X Tour», που προβλέπει εμφανίσεις έως τις 11 Μαρτίου.

 

Σύμφωνα με την Parisien, η Μαντόνα, που έχει υποστεί ρήξη τένοντα στο γόνατο, έδειξε να υποφέρει κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Παρίσι, την Πέμπτη το βράδυ, προτού ξεσπάσει σε λυγμούς.

«Πονάω τόσο (…). Όμως, δεν θέλω τη λύπη σας. Εγώ ήμουν εκείνη που επιθυμούσα αυτήν την περιοδεία και την ολοκληρώσω με οποιοδήποτε κόστος» είπε στη συνέχεια η Μαντόνα στους θαυμαστές της, σύμφωνα με την εφημερίδα.