Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, Κωνσταντίνος Γατόπουλος, παραδέχεται πως του αρέσει να φλερτάρει τον… εαυτό του!

«Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου»

«Μου αρέσει η στιγμή της φωτογράφισης, κάνεις φλερτ με την κάμερα, εστιάζεις πολύ στην κάμερα και κάνεις ό,τι θέλεις. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη μου αρέσει αυτό που βλέπω. Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου. Κοιτάζοντάς με στον καθρέφτη, βλέποντας εμένα, μου βγαίνει από μέσα μου ακόμα πιο έντονο όλο αυτό. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι πιο ερωτικός.», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

«Επειδή είμαι πολύ όμορφος, έχουν πει ότι είμαι συνοδός»

«Μου έχουν πει ότι είμαι ένα παιδί πολύ φινετσάτο. Μου έχουν πει ότι αυτό πηγάζει από μέσα μου. Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά, έχουν πει ότι είμαι συνοδός. Δεν με ενδιαφέρει να κλείσω τα στόματα γιατί δεν τους θεωρώ κριτή της ζωής μου. Ο μεγαλύτερος κριτής της ζωής μου είμαι εγώ»

 

Υπάρχουν στιγμές που βγαίνουμε έξω και μας λέει η σερβιτόρα: “Σας θαυμάζω, είστε πολύ όμορφοι σήμερα”. Βλέπουν το τι νιώθουμε και μας κοιτάει ο κόσμος και μας θαυμάζει”, εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

 

Γενικά μια ομορφιά!