Τα τελευταία νέα για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε μεταφερθεί, πριν μερικές ημέρες, στο νοσοκομείο με πυρετό και οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα συμπτώματα τα οποία την θορύβησαν.

Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από χοληοκυστίτιδα. Πρόκειται για συνήθη φλεγμονοειδή πάθηση η οποία αντιμετωπίζεται τόσο φαρμακευτικά όσο και επεμβατικά.

Τι δήλωσε ο γιατρός της;

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως τα συμπτώματα της χοληοκυστίτιδας χαρακτηρίζονται από ξαφνική έναρξη, έντονο πόνο στην κοιλιά ενώ συχνά προκαλούνται και εμετοί φέρνοντας τον ασθενή σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση.Παρόλα αυτά είναι μία απλή περίπτωση που αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά, δήλωσε ο θεράπων γιατρός της.

 

«Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών»

Η Ντόρα Ντούμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τον κόσμο για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της ηθοποιού και έδειξαν την συμπαράστασή τους.

 «Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα», έγραψε χαρακτηριστικά για την Μάρθα Καραγιάννη.

Δείτε την ανάρτηση