Η Θάλεια, η κόρη της Ζέτας Δούκα, την απαθανάτισε την ώρα που έπαιζαν με τις κούκλες της.

Μητέρα και κόρη απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και η ξανθιά ηθοποιός αρκετές φορές έχει αναρτήσει στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού που απολαμβάνουν.

 

 

Η μικρή Θάλεια είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή της ηθοποιού και νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για το δώρο της μητρότητας.

 

 

Το μήνυμα της ηθοποιού

 

Η Ζέτα Δούκα είναι ευαισθητοποιημένη όχι μόνο σε θέματα διατροφής και fitness αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά.

Δημοσιεύοντας λοιπόν τη φωτογραφία που την τράβηξε η κόρη της έκανε και ένα σχόλιο:

«Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε πριν λίγη ωρα η κόρη μου! Παίζαμε με τα μωρά της… Κι επειδή αυτές τις μέρες, δοκιμάζονται τα ανθρωπιστικά και πατριωτικά μας ένστικτα και συχνά συγκρούονται μεταξύ τους(αν και δεν θα πρεπε γιατί αλλού κρύβεται τα παιχνίδι), θέλησα να την κοινοποιήσω απλώς και μόνο για να δηλώσω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου ειναι (σαν) παιδιά μου! Και πριν γίνω μάνα και ιδιως αφού… #istandforgreece #mother #children».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε πριν λίγη ωρα η κόρη μου! Παίζαμε με τα μωρά της… Κι επειδή αυτές τις μέρες, δοκιμάζονται τα ανθρωπιστικά και πατριωτικά μας ένστικτα και συχνά συγκρούονται μεταξύ τους(αν και δεν θα πρεπε γιατί αλλού κρύβεται τα παιχνίδι), θέλησα να την κοινοποιήσω απλώς και μόνο για να δηλώσω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου ειναι (σαν) παιδιά μου! Και πριν γίνω μάνα και ιδιως αφού… #istandwithgreece #mother #children

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on