Στη θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο μετά από τον θάνατο του «αιώνιου έφηβου» Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης (27/2) μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα όμως τόσο οι θαυμαστές του όσο -πολύ περισσότερο- η οικογένειά του, χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο, για να συνηθίσουν την απουσία του κορυφαίου κωμικού ηθοποιού.

Η Αλίκη Κατσαβού, σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/3) έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου βλέπουμε τον Κώστα Βουτσά να έχει στην αγκαλιά του τον γιο τους, Φοίβο.

Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου απεβίωσε μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ.

«Ποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν αυτή η #τελευταία αγκαλιά τους στο κινητό μου; 6.2.2020», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού στη λεζάντα της  φωτογραφίας που συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Αλίκη Κατσαβού στο Instagram: