Μπορεί ο κοροναϊός να σημάνει συναγερμό στη χώρα μας μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε 66 και την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για νέα μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσής του, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που επιχειρούν, διακωμωδώντας την κατάσταση, να ελαφρύνουν την κατάσταση…

Ο λόγος φυσικά για το Twitter, το οποίο -στο πλαίσιο του δυνατού- επιχειρεί να δώσει μια λίγο πιο χιουμοριστική διάσταση στην όλη υπόθεση.

Αξίζει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι προφανώς και το τρολάρισμα δεν αφορά τον κοροναϊό, αυτόν καθ΄αυτόν. Άλλωστε πως θα μπορούσε κάποιος να γελάσει με έναν ιό που έχει σκοτώσει πάνω από 3,500 ανθρώπους και απειλεί τη ζωή δεκάδων χιλιάδων ακόμα;

Ωστόσο, έχουμε ακούσει και δει πολλά αυτές τις μέρες. Από τη Θεία Κοινωνία και το κατά πόσο κολλάει ο ιός από το κουταλάκι, μέχρι τα άδεια από μάσκες, αντισηπτικά, χαρτιά υγείας, μακαρόνια, μέχρι και… προφυλακτικά ράφια φαρμακείων και σούπερ μάρκετ. Και φυσικά, έχουμε δει δηλώσεις περί… κατασκευασμένου ιού.

Αυτά επιχειρούν οι χρήστες των social media να τρολάρουν, προσπαθώντας να δώσουν λίγο νόημα στον παραλογισμό που ζούμε καθημερινά. Και όπως θα δείτε μόνοι σας παρακάτω το κάνουν με μεγάλη επιτυχία.