Την τελευταία τους δημόσια υποχρέωση ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, μαζί με την Ελισάβετ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, παρευρέθηκαν στην ετήσια δοξολογία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

 

Με το ζόρι είπαν δύο κουβέντες σε Ουίλιαμ και Κέιτ

Ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζεύγους με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια από την οριστικοποίηση του νέου τους ρόλου μακριά από το Παλάτι, όπως συμφωνήθηκε τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Χάρι μαζί με τον αδερφό του, Ουίλιαμ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, Χάρι και Μέγκαν είπαν απλά ένα «γεια» στον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Γενικά, τα δύο ζευγάρια ήταν «μαγκωμένα» στη συμπεριφορά τους.

Στα κόκκινα η Κέιτ, στα πράσινα η Μέγκαν

Μπορεί την Κυριακή η Μέγκαν Μαρκλ να ήταν «φωτιά στα κόκκινα», για την τελευταία της βασιλική εμφάνιση προτίμησε ένα πράσινο μακρυμάνικο φόρεμα με ασύμμετρη κάπα.

Το συνόδεψε με ένα εντυπωσιακό πράσινο καπέλο, πράσινο τσαντάκι των 1.700 λιρών και μπεζ γόβες. Τα διαμαντένια σκουλαρίκια της κοστίζουν περίπου 7.000 λίρες.

 

Σε ακριβώς αντίθετους χρωματικά τόνους, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα – πανωφόρι, το οποίο μάλιστα είχε ξαναφορέσει τα Χριστούγεννα του 2018.

Φόρεσε επίσης με κόκκινο καπέλο, ενώ χτένισε τα μαλλιά της σε κότσο στο πλάι. Το σύνολο συμπλήρωσαν κόκκινο τσαντάκι και γόβες.

 

Πλησιάζει το Megxit

Από τις 31 Μαρτίου, θα αρχίσει μία μεταβατική περίοδος 12 μηνών για τους Σάσεξ, κατά την οποία θα επιχειρήσουν να ζήσουν ως οικονομικά ανεξάρτητοι από το Παλάτι, χωρίς δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο «βασιλικός» στις όποιες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Δε θα τους επιτρέπεται επίσης να χρησιμοποιούν τους όρους «Αυτού Μεγαλειότητα» και «Αυτής Μεγαλειότητα».

Αναμένεται να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής. Το ζευγάρι αναμένεται σύντομα πίσω στον Καναδά, όπου έχουν αφήσει τον δέκα μηνών γιο τους Άρτσι.