Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ επιστρέφουν στα δικαστήρια για να παλέψουν ξανά για την επιμέλεια πέντε παιδιών τους, καθώς η μητέρα ζητά την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου που σύμφωνα με τις πληροφορίες αποφάσισε την κοινή επιμέλεια.

Αν και η Τζολί ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών δεν τα κατάφερε, και μετά από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Εξάλλου, η ίδια η Αντζελίνα Τζολί είχε ομολογήσει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση, τα παιδιά πρέπει να έχουν τη βάση τους εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους.

Η Τζολί ωστόσο δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει τη δικαστική της διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών.

Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox – κατά του πατέρα τους Μπραντ Πιτ, στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές» αρχικά, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πιτ παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο Μάντοξ, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού είναι 18 ετών και ζει στην Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μάντοξ έχει διαγράψει από τη ζωή του τον πατέρα του.

Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ επιβεβαίωσε τον εθισμό του από το αλκοόλ εδώ και χρόνια ενώ σε συνέντευξή του στους New York Times, αποκάλυψε ότι παρακολουθεί συνεδριάσεις ανώνυμων αλκοολικών εδώ ενάμιση χρόνο.

Συνήθως, η αξιολόγηση της επιμέλειας παιδιών κατατίθεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν ανησυχίες για κακοποίηση και προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σε ανάλογες περιπτώσεις, ο δικαστής κάνει έρευνα σε βάθος στο ιστορικό των γονέων αναφορικά με καταχρήσεις, ψυχική υγεία και τις πρακτικές γονικής μέριμνας πριν ακυρώσει ή όχι την ισχύουσα συμφωνία επιμέλειας.

Το Blast επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση επιμέλειας της Τζολί και του Πιτ είναι και πάλι στα δικαστήρια, αλλά η ηθοποιός έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία να κρατηθούν ιδιωτικά, οπότε οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ζευγάρι θα γίνουν χωρίς να δημοσιευτούν λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα περιθώριο για πρόσβαση στα αρχεία της υπόθεσης, ούτε καν στο μέλλον.