Λίγες ημέρες μόλις αφότου η διάσημη σταρ της ποπ Κέιτι Πέρι ανακοίνωσε μέσα από την κυκλοφορία του νέου της βίντεο κλιπ, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί – καρπό του έρωτά της με τον Ορλάντο Μπλουμ, ένας θάνατος βύθισε την Πέρι στο πένθος.

Η Κέτι Πέρι, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον αρραβωνιαστικό της Ορλάντο Μπλουμ μέσα από το νέο της βιντεοκλίπ, στο οποίο φανέρωσε την φουσκωμένη της από την εγκυμοσύνη κοιλίτσα της.

Λίγα 24ωρα μετά, το μήνυμα της στα social media για την αγαπημένη της γιαγιά που έφυγε από τη ζωή ραγίζει καρδιές. Η Ann Pearl Hudson έφυγε σε ηλικία 99 ετών.

«Δεν ξέρω αν η ψυχή μεταφέρεται αλλού, αλλά αν υπάρχει κάποιος χώρος αναμονής εκείνων που φεύγουν και εκείνων που έρχονται, σκέφτομαι αν η ψυχή που περιμένει να έρθει στον κόσμο δέχεται κάποιο φιλί στο μέτωπο από την αγαπημένη μου γιαγιά, η οποία έφυγε χθες από αυτή τη γη. Η καρδιά μου το ελπίζει», αναφέρει η Κέιτι Πέρι στο μήνυμα της, ενώ συνεχίζοντας αναφέρει:

«Πολλά από αυτά που είμαι τα οφείλω στον πατέρα μου… και εκείνος σε εκείνη. Αυτή τα άρχισε όλα, όπως καθημερινά μας θύμιζε. Και είμαι ευγνώμων που το έκανε. Η Ann Pearl Hudson ήταν μαχήτρια.

Επιβίωσε στην περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης, μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της. Ήταν πάντα ο εαυτός της και τόσο αστεία. Ήταν μια απίστευτη γιαγιά και πάντα θα κουβαλάω λίγο από εκείνη μέσα μου…».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή της Κέιτι Πέρι στο Instagram: