Για το πώς η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα κόλλησε κοροναϊό, καθώς και για την κατάσταση της υγείας του, μίλησε στο MEGA ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σύμφωνα με όσα είπε, σε λίγες ημέρες πρέπει να επαναλάβει την εξέταση, ανάλογα με τα συμπτώματα που θα έχει.

Υπενθυμίζεται, ότι η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, η παρουσιάστρια και influencer Χριστίνα Μπόμπα, αποκάλυψε μέσω Instagram, ότι κατόπιν εξέτασης βρέθηκε θετική στον ιό.

Πώς κόλλησε;

Μιλώντας στο MEGA, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε σχετικά με το πώς κόλλησε η σύζυγός του, ότι το Σαββατοκύριακο είχαν έρθει σε επαφή με ένα φίλο τους που αποδείχθηκε εκ των υστέρων πως είχε τον ιό.

«Τα συμπτώματα που έχει η Χριστίνα είναι ήπια – αν και πριν από λίγο ανέβασε λίγο πυρετό- και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει σαν μία γρίπη» είπε.

«Ο φίλος μας δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος πώς κόλλησε, αλλά υποθέτει ότι ίσως να το κόλλησε σε κάποιο ταξίδι σε αεροδρόμιο, όχι πάντως στην Ιταλία» συμπλήρωσε.

Επιπλέον είπε πως «καθόμαστε στο σπίτι και το περνάμε σαν μία απλή γρίπη με πολλά υγρά και ξεκούραση.

»Θα το περάσουμε όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι. Φάρμακα δεν μας έδωσαν, ούτε και στον φίλο μας που έχει κολλήσει, εκτός αν επιδεινωθεί αυτή η «γρίπη». Είμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και δεν πλησιάζουμε ο ένας κοντά στον άλλο. Δεν έρχεται κανείς στο σπίτι, αλλά έχουμε προμήθειες».

Η συμβουλή που έδωσε ο Τανιμανίδης είναι «να μην αγχώνεται ο κόσμος, αλλά να ακολουθεί τις οδηγίες και να προστατεύεται».