Καλεσμένος στην εκπομπή  του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/3) ο δημοφιλής ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής.

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, έχει κερδίσει το βραβείο Χορν το 2016 και φέτος τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του «Θέμη» στην επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Αργύρης Πανταζάρας εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Πολλές φορές τις δουλειές τις κλείνουμε σε σχέση με το χρόνο, σε σχέση με κάποιες συμφωνίες. Ανωτέρα βία, δηλαδή, είναι ο χρόνος. Μετά είναι αν τα βρίσκουμε και μετά είναι αν θα το κάνουμε.

Το Κόκκινο Ποτάμι προέκυψε πολύ νωρίτερα και με γοήτευσε τόσο πολύ γιατί ακολουθούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν ακολουθούμε μια πλοκή, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση ιστορική.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς τα ζυγίζω, έχει να κάνει ότι είναι διαφορετική η δουλειά η μία από την άλλη, αλλά είχαμε ήδη αρχίσει γυρίσματα και είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και συντελεστές από ‘δω. Γι’ αυτό και συνεχίζανε οι συζητήσεις.

Δεν μιλήσαμε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνω σε σημείο ποτέ αν δεν περάσουμε το πρώτο στάδιο», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας :