Κέιτι Πέρι: Έφυγε τρέχοντας από το Σίδνεϊ λόγω κορωναϊού

Η Κέιτι Πέρι μετά από ένα 24ωρο που παρέμεινε έγκλειστη στο ξενοδοχείο Park Hyatt του Σίδνεϊ, αποφάσισε να ακυρώσει το πρόγραμμά της και να αναχωρήσει εσπευσμένα
15 Μαρτίου 2020 | 16:45

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Για πρώτη φορά μαμά ετοιμάζεται να γίνει η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι  και η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της και ο αστέρας του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλουμ είναι τρισευτυχισμένοι.

Την αποκάλυψη της είδησης την έκανε η ίδια η 35χρονη Κέιτι Πέρι, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο βίντεο για το single της με τον τίτλο «Never Worn White».

Όπως θα δείτε στο βίντεο η Κέιτι Πέρι φροντίζει να δείξει σε όλους τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ η ίδια έγραψε πως το παιδί θα γεννηθεί αν όλα πάνε καλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Κέιτι Πέρι ενώ ο 43χρονος Ορλάντο Μπλουμ έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Φλιν, από τον πρώην γάμο του με το διάσημο μοντέλο, Μιράντα Κερ.

 

Προετοιμασίες για τον γάμο τους

Η Πέρι και ο Μπλουμ που άρχισαν να βγαίνουν το 2016, χώρισαν για κάποιο διάστημα και επανασυνδέθηκαν πριν από ένα περίπου χρόνο.

 

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Αύγουστο ο Ορλάντο εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να πάρει διαζύγιο δεύτερη φορά. Ήταν παντρεμένος με τον «Άγγελο» της Victoria’s Secret, Μιράντα Κερ από το 2010 έως το 2013 και μαζί έχουν έναν γιο, τον Φλιν.

Η Κέιτι Πέρι ήταν παντρεμένη το 2010 με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ και χώρισαν έναν χρόνο μετά.

Αναβάλλουν τον γάμο στην Ιαπωνία

«Ήταν όλα κανονισμένα στην Ιαπωνία, με 150 καλεσμένους. Η Κέιτι ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα περπατούσε στην εκκλησία προς τον μέλλοντα άντρα της, έγκυος. Ήταν και οι δύο ήρεμοι πως όλες οι λεπτομέρειες του γάμου επιτέλους έμπαιναν σε μια σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή θα κάνουν μια παύση, εξαιτίας του κορονοϊού», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές στο People.

Όπου φύγει – φύγει

Η ίδια όμως, μετά από ένα 24ωρο που παρέμεινε έγκλειστη στο ξενοδοχείο Park Hyatt του Σίδνεϊ, αποφάσισε να ακυρώσει το πρόγραμμά της και να αναχωρήσει εσπευσμένα. Οι πληροφορίες λένε ότι δύο εργαζόμενοι από το Σίδνεϊ στη δισκογραφικής της εταιρεία Universal Music έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, γεγονός που την έκανε να επιδιώξει να αναχωρήσει άμεσα.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Πρόσφατα Άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Στην Ιταλία για την υποστήριξη της ανάπτυξης των παιδιών 7 Μαΐου 2026, 08:19
Αντζελίνα Τζολί: Πούλησε την έπαυλη που μεγάλωσαν τα δίδυμα 6 Μαΐου 2026, 11:12
Κάμερον Ντίαζ: Έγινε ξανά μητέρα στα 53 της 5 Μαΐου 2026, 10:49
Σάντεϊ Ρόουζ – Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν «επιτίθεται» στον πατέρα της, Κιθ Έρμπαν, μετά το διαζύγιο 4 Μαΐου 2026, 09:08
Η Σαρλίζ Θερόν μιλάει για την ανατροφή των παιδιών της 4 Μαΐου 2026, 08:28
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη 30 Απριλίου 2026, 08:42
Αντζελίνα Τζολί: Η κόρη της νιώθει τιμή που την έχει μητέρα 28 Απριλίου 2026, 15:20
Αν Χάθαγουεϊ: Πώς συνδυάζει τα Όσκαρ με το μεγάλωμα των παιδιών 28 Απριλίου 2026, 08:00
Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του 25 Απριλίου 2026, 09:42
Η γνώμη του Ίθαν Χοκ για τον σύζυγο της κόρης του 25 Απριλίου 2026, 09:27
Κέιτ Μπλάνσετ: Τα παιδιά της δεν ξέρουν πόσο διάσημη είναι 24 Απριλίου 2026, 13:51
Ξανά παππούς ο Έμινεμ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της εγγονής του 23 Απριλίου 2026, 14:45
Ο πρίγκιπας Λούις γίνεται 8 χρόνων 23 Απριλίου 2026, 14:04
Ρίτσαρντ Γκιρ: Ποια «σπουδαία» συμβουλή έδωσε στον γιο του; 21 Απριλίου 2026, 14:20
Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί 21 Απριλίου 2026, 12:13
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version