Ενημερωμένο σχετικά με την κατάσταση της υγείας της κρατά το κοινό της η Χάιντι Κλουμ.

Το πασίγνωστο μοντέλο από προχθές είχε ενημερώσει το κοινό της ότι μένει σπίτι γιατί φοβάται ότι είναι θετική στον κοροναϊό, άσχετα αν δεν είχε καταφέρει να βρει γιατρό για να κάνει το τεστ. Τελικά, κατάφερε να κάνει το τεστ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα.

Έτσι, η ίδια συνεχίζει να κρατά ενήμερο το κοινό της για όσα της συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, οπότε τώρα που μένει σπίτι μας πληροφόρησε ότι όσο παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της, τηρεί αποστάσεις ακόμη και από το σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ.

Από όταν επέστρεψε από την περιοδεία του, ούτε εκείνος είναι καλά, οπότε προσπαθούν να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον με αυτόν τον τρόπο.

Το μοντέλο, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, εξήγησε τα πάντα σχετικά με όσα της συμβαίνουν:

«Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δε θέλουμε να διαδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας.

Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Αυτοί είναι παράξενοι καιροί… αλλά σε αυτές τις στιγμές, θυμάσαι τι είναι πραγματικά σημαντικό- οι άνθρωποι που αγαπάς και το να τους κρατήσεις ασφαλείς. Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τώρα για να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας, τους γείτονες και τις κοινότητες.

Παρακαλώ πολύ ακούστε τους ιθύνοντες και μείνετε σπίτι αν μπορείτε και αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους ανθρώπους… ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά. Βλέπω όλα τα όμορφα πράγματα που κάνει κόσμος, ο ένας για τον άλλον ανά την υφήλιο και αυτό μου δίνει ελπίδα! Στέλνω σε όλους αγάπη, θετικότητα και θετική ενέργεια… μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, αλλά χρειάζεται να παίρνουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι ένα λαμπρό και υγιές μέλλον», έγραψε.

Γράψτε το σχόλιο σας