Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/3) η  γνωστή  ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε μία συνέντευξη στη οποία μίλησε για όλα και για όλους.

Ανανεωμένη και με νέο look, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» την τηλεοπτική σειρά που την έκανε γνωστή, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Εκεί μίλησε – μεταξύ άλλων – για την σχέση της με την θρησκεία εξηγώντας ότι είναι άθεη από μικρή. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις επειδή δεν πιστεύει.

Μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε:

«Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη.

Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά.

Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον.

Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».

Οι «Ψίθυροι Καρδιάς»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», τονίζοντας πως δεν χάρηκε την τότε επιτυχία.

«Πήγα και άφησα τη φωτογραφία μου και με πήραν τηλέφωνο. Οι Ψίθυροι καρδιάς ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Με πήρε ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης τηλέφωνο.

Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία.

Δε με ξέρανε. Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Άλλες εποχές τότε. Όσο γυρίζαμε δεν είχα την αίσθηση. Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ.

Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Δεν το ήθελα. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Τότε δεν ήμουν έτοιμη, τώρα δε με νοιάζει.

Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.