Η Ελένη Ράντου ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για την διάδοση του κοροναϊο, «μένει σπίτι» σε καραντίνα και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media.

Η καθημερινότητα όλων των Ελλήνων αλλά και εκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο, που δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στην πανδημία του κοροναϊού, έχει αλλάξει δραματικά.

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου βρίσκεται στο σπίτι της, σε καραντίνα. Η ίδια παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα social media από όπου μοιράζεται και κάποιες από τις σκέψεις της.

«Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη.

Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες» γράφει η Ελένη Ράντου σε ανάρτηση της στο Facebook.

Κι αφού διάβασε 3-4 βιβλία, είδες 5-6 σειρές αποφάσισε να κλείσει την τηλεόραση που της προκαλεί άγχος και άνοιξε το ραδιόφωνο.

«Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο» λέει στη συνέχεια.

«Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιο της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές».

«Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα» σημείωσε κλείνοντας το κείμενό της ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που έχει δίπλα της την οικογένειά της υγιή και όρθια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της που συγκέντρωσε χιλιάδες likes:

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10156995731263456&id=35064893455