Το τραγούδι των Killers «Mr. Brightside» κάνει εκ νέου τον γύρο του Διαδικτύου, αυτή τη φορά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Οι Killers με επιδεξιότητα δείχνουν πώς να πλένουμε τα χέρια μας με το βίντεο της επιτυχίας τους «Mr Brightside» για αντιμετωπίσουμε τον κοροναϊό.

Η μπάντα από το Λας Βέγκας ανάρτησε στο Twitter, ένα βίντεο με τον frontman, Μπράντον Φλάουερς να τραγουδάει τη θρυλική τους επιτυχία του 2003, ενώ πλένει τα χέρια του σε μία προσπάθεια να πείσει τους θαυμαστές να τον ακολουθήσουν.

45.3K people are talking about this

Πριν από την ανάρτηση των οδηγιών για πλύσιμο των χεριών μετά μουσικής το συγκρότημα της ροκ δημοσίευσε ένα παραποιημένο βίντεο που δείχνει τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Ιταλία να τραγουδούν στα μπαλκόνια το «Mr Brightside» και σχολίασαν: “Δεν είναι αληθινό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσαν το βίντεο με τον Μπράντον Φλάουερς να πλένει τα χέρια του και έγραψαν: “Αλλά αυτό, είναι”.

Οι Killers δεν είναι οι μόνοι μουσικοί που συμβουλεύουν μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον σωστό τρόπο πλυσίματος των χεριών, με το ξέσπασμα της πανδημίας του κοροναϊού.

Η Γκλόρια Γκέινορ κι αυτή πρόσφατα δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τραγουδά την μεγάλη της επιτυχία ‘I Will Survive’ ακολουθώντας μία ρουτίνα πλυσίματος χεριών, με το βίντεο να κάνει τελικά το γύρο του Διαδικτύου.