Ο Δήμος Μυλωνάς αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως η περιέργειά του ήταν το στοιχείο που τον οδήγησε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και την Ελλάδα και να εγκατασταθεί για ένα διάστημα στην Αμερική, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες του, όταν με τον χαμό του πατέρα του και λόγω χρεών έχασε όλη του την περιουσία και αναγκάστηκε να εργαστεί στα πολυτελή καταλύματα που διατηρεί ο Γιώργος Αλκαίος στο νησί της Μήλου

«Βλέπω τις «Άγριες Μέλισσες» και λέω, ας φτιάξω μια σαλάτα να φάω»

«Δεν υπάρχει αυτή η αλληλεπίδραση παραγωγής ιδεών σήμερα. Είμαστε πάρα πολύ πίσω στην τηλεόραση. Βλέπω τις «Άγριες Μέλισσες» και λέω, ας φτιάξω μια σαλάτα να φάω. Δεν το ειρωνεύομαι, ούτε απαξιώ αλλά σαν παραγωγή δεν έχει σχέση με τις παραγωγές που γίνονταν τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Είναι σαν να ξεκινάμε τώρα.»

 

Η συνεργασία με την Ρούλα Κορομηλά

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στον «Πρωινό Καφέ», όπου βρέθηκε για δύο σεζόν τη δεκαετία του ‘90. «Φοβερό αυτόφωτο πλάσμα, αυτοδημιούργητο», δήλωσε για την παρουσιάστρια.

Ο Δήμος Μυλωνάς μίλησε και για το τραγούδι του «Είχα πάει λαϊκή» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, αποκαλύπτοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε μία κασέτα με τραγούδια του στον σκηνοθέτη του «Καφέ», Σταύρο Ζερβάκη. «Επί έξι μήνες έλεγα τη ‘Λαϊκή’», δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι έφτασε σε σημείο να κάνει και καριέρα τραγουδιστή λόγω του συγκεκριμένου κομματιού.

https://www.youtube.com/watch?v=4u6aTm6qprU

«Με τη Ρούλα θα έκανα σόου βραδινό. Και μαζί σου θα έκανα», απάντησε στην Ελεονώρα, ενώ συμπλήρωσε ότι θεωρεί τον Νίκο Μουτσινά τον καλύτερο παρουσιαστή που είχαμε ποτέ!.