Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/3) η Έμυ Λιβανίου, όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής της ζωής.

Μεταξύ άλλων η Έμυ Λιβανίου αναφέρθηκε και στον Τέρενς Κουϊκ με τον οποίο παρουσίαζαν πριν μερικά χρόνια πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

«Πολύ σπουδαίο δάσκαλος της δημοσιογραφίας, πολύ σημαντικός άνθρωπος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έμυ Λιβανίου αναφερόμενη στον Τέρενς Κουίκ.

«Ο Τέρενς ετοιμαζόταν να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή στο STAR, το οποίο τότε συστεγαζόταν με το Alter 5 όπου εγώ βρισκόμουν.

Ήμασταν όλοι μαζί, STAR και Alter 5, σε ένα κτίριο.

Οπότε κάπως έτσι με είχε δει και έκανα ένα δοκιμαστικό. Αφού ξεκινήσαμε την εκπομπή, η οποία δεν είχε στην αρχή καλές τηλεθεάσεις αλλά πήγε πάρα πολύ καλά στη συνέχεια, ο Τέρενς είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε ταξίδια και αυτό πούλαγε.

Ξεκίνησε με μια δυσκολία και απογειώθηκε όμως. Πήγε πάρα πολύ καλά και ήμασταν η πρώτη εκπομπή στα νεανικά κοινά. Την αγάπησε ο κόσμος από την ιδέα του Τέρενς να κάνουμε ταξίδια με άκοπο και αμοντάριστο ρεπορτάζ.

24/7 ήμασταν μαζί! Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα έχεις ένταση.

Αυτές οι πέντε εντάσεις είναι δυνατόν μια τέτοια πορεία, μια τέτοια ευκαιρία, ακόμα και η τωρινή όποια αναγνωρισιμότητα έχω, έχει να κάνει με τα τότε ωραία χρόνια», ανέφερε η Έμυ Λιβανίου, μιλώντας για την συνεργασία της με τον Τέρενς Κουίκ.

Το τέλος του γάμου της και η προσωπική της ζωή

Η Έμυ Λιβανίου μίλησε ανοιχτά για το τέλος του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και το διαζύγιο που πήραν 10 χρόνια πριν, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν βρέθηκε μόνη με τα δυο της παιδιά, τα οποία όπως είπε καταλάβαιναν και γνώριζαν τα πάντα ήδη από πολύ μικρή ηλικία.

Σε ερώτηση μάλιστα για το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην προσωπική της ζωή, εκείνη απάντησε πως έχει βρει τις ισορροπίες της και νιώθει καλά, όμως ένας δεύτερος γάμος δεν θα βοηθούσε τη δεδομένη στιγμή.

«Είμαι καλά στη ζωή μου, ισορροπημένη, δεν σημαίνει ότι για να είσαι καλά πρέπει να παντρευτείς.

Δεν σημαίνει ότι για να είσαι καλά πρέπει να το κάνεις εξώφυλλο ή πρέπει να είσαι χέρι χέρι στην πλατεία Συντάγματος, μπορείς να είσαι πάρα πολύ καλά και να το κρατάς για σένα και το βράδυ να έχεις τη συντροφιά που πρέπει» δήλωσε.