Ο χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις δύσκολες ώρες στο Αζερμπαϊτζάν και το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

 

https://www.instagram.com/p/B9l9_BTpKpO/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Το θρίλερ που έζησε στο Αζερμπαϊτζάν

«Φτάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν, ήμουν σε πολύ καλή φόρμα, έγινε ο αγώνας και προκρίθηκα στον τελικό με την πρώτη καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκα στον τελικό. Παρασκευή βράδυ στις 22:30, δηλαδή ούτε 12 ώρες πριν τον τελικό, μας είπαν ότι έπρεπε να φύγουμε κακήν κακώς. Αρχίσαμε να ψάχνουμε εισιτήρια και σταθήκαμε τυχερή γιατί δυο τρεις πτήσεις αργότερα σταμάτησαν να πετούν αεροπλάνα από το Αζερμπαϊτζάν και κάποιοι αθλητές έμειναν εκεί. Δεν είχαν τρόπο να γυρίσουν», σχολίασε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

 

https://www.instagram.com/p/B9zRnM8Jp6v/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες;

«Είναι κάτι που βασανίζει τα μυαλά όλων των αθλητών παγκοσμίως καθώς είναι ο απώτερος σκοπός και στόχος όλης της τετραετίας. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως θα γίνουν. Σίγουρα υπάρχει πολύ πράγμα από πίσω και θα κάνουν τα πάντα να το κρατήσουν αυτό. Προέχει όμως η υγεία των αθλητών και ως τώρα, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μας έδιωξαν από το Αζερμπαϊτζάν και ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ήταν στο τέλος Μαϊου.»