Σε καραντίνα έχει μπει η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης λόγω του κοροναϊού.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ερωτευμένη και ζει μοναδικές στιγμές στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη. O σύντροφος της παρουσιάστριας μένει και εργάζεται στην Ελβετία, με αποτέλεσμα η ίδια να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε δύο χώρες.

Ωστόσο, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού το ζευγάρι παραμένει χωριστά, καθώς κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να ταξιδέψει, για προληπτικούς λόγους.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τα social media στηρίζει την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι» και συνεχώς δημοσιεύει βίντεο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και δίνοντας προτάσεις για αξιοποίηση του χρόνου.

Παρόλα αυτά, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να τους χωρίζει μεγάλη απόσταση, ωστόσο η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι μεγαλύτερη και μιλάνε συνεχώς μέσω FaceTime.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που την απεικονίζει να μιλάει με τον σύντροφό της, μέσω υπολογιστή.

«Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπο σου…και να ξέρεις ότι θα είσαι για αρκετό καιρό ακόμα …όμως όταν υπάρχει αγάπη…την νιώθεις ακόμα και στο FaceTime…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram:

 

https://www.instagram.com/p/B91FIB_HQOi/?utm_source=ig_web_copy_link