Η παγκόσμια κρίση που έχει ξεσπάσει με την πανδημία του κοροναϊού δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και πολλοί είναι και οι διάσημοι της ελληνικής showbiz που θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα δύναμης. Μία από αυτούς είναι και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram δεν χάνει την αισιοδοξία της και στέλνει το δικό της ελπιδοφόρο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στη θάλασσα ενώ στη λεζάντα της έγραψε:

«Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς… Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν…

Δεν το υπολόγισες… Δεν εκτίμησες σωστά… Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…

Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.

Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει.

Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη».

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στο Instagram:

 

https://www.instagram.com/p/B91CTRqhMA8/?utm_source=ig_embed