Η Νικολέττα Ράλλη έχει ένα λόγο παραπάνω να μένει σπίτι αυτές και να προφυλάσσεται με κάθε δυνατό τρόπο από τον κοροναϊό, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μέσω του Instagram κυρίως μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής με τους ακολούθους της και έτσι έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ όμορφη σχέση μαζί τους.

Πρόσφατα, λοιπόν η Νικολέττα Ράλλη, έκανε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε τα μέτρα προστασίας που παίρνει για τον κοροναϊό τώρα που είναι έγκυος.

«Προσέχω όπως όλος ο κόσμος, Κάθομαι στο σπίτι όλη μέρα και φροντίζω να κινούμαι και να τρώω σωστά», ήταν η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη.

 

Στη συνέχεια η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε και άλλες πτυχές της καθημερινότητάς της. Όσον αφορά πώς περνάει την ώρα της στο σπίτι είπε με «Πολύ μαγειρική! Δουλειές του σπιτιού, περπατάω πέρα δώθε. MasterChef Netflix, και πάρα πολύ φαγητό. Πολύ όμως…».

 

Τέλος η Νικολέττα Ράλλη είπε πως δεν έχει φτιάξει ακόμα το παιδικό δωμάτιο της κόρης της «Τίποτα ακόμη! Λόγω του ελεύθερου χρόνου, όμως, έχω ξεκινήσει την έρευνά μου online. Έχει πάρα πολλές και ωραίες ιδέες στο Pinterest, καθώς επίσης και πολύ ωραία διακοσμητικά που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου».