Στην πρώτη του δημοσίευση μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν στην Αυστραλία, έκανε ο Τομ Χανκς στα social media.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ήταν οι πρώτοι αστέρες του Χόλιγουντ που ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι που ενοικιάζει.

Όπως ενημερώνει ο Τομ Χανκς με το χιούμορ που τον διακρίνει, οι δυο τους έχουν ακόμα συμπτώματα του κοροναϊού ενώ παράλληλα φροντίζουν να περνούν χαλαρές καθημερινές στιγμές.

«Γεια σας παιδιά. Τα καλά νέα: μια εβδομάδα αφού διαγνωστήκαμε θετικοί στον κοροναϊό και μπήκαμε σε καραντίνα, τα συμπτώματα παραμένουν σχεδόν τα ίδια. Δεν έχουμε πυρετό αλλά νιώθουμε πεσμένοι.

Με το άπλωμα των ρούχων του πλυντηρίου και το πλύσιμο των πιάτων, μπορεί να με πάρει ο ύπνος στον καναπέ» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Τομ Χανκς.

Στα «κακά νέα» ο  Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον τον έχει διαλύσει στο παιχνίδι της τράπουλας που παίζουν, ενώ δεν παραλείπει να μας «συστήσει» και την πάλαι ποτέ αγαπημένη… Corona γραφομηχανή του την οποία έχει πάρει μαζί του στην Αυστραλία. «Ας ισοπεδώσουμε την καμπύλη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Τομ Χανκς: