Η Ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ, γνωστή από τον ρόλο της ως Wonder Woman στη βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ της DC ταινία, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της στην επίσημη σελίδα της στο Instagram και έκανε μια σημαντική δήλωση για την «κοινωνική αποστασιοποίηση» λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Η Γκαλ Γκαντότ μέσω του Instagram ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο μέτρων προστασίας παραμένει αυτοβούλως σε καραντίνα στο σπίτι της.

Στη δήλωσή της η ηθοποιός αναφέρει ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμη της και συνέστησε σε όλους να μείνουν σε καραντίνα στις οικίες τους με την οικογένειά τους. Επιπλέον, υπενθύμισε στους θαυμαστές της ότι η κατάσταση δεν πρέπει να υποτιμάται.

Η φωτογραφία, για την οποία η ηθοποιός ποζάρει με πιτζάμες και παντόφλες με λεοπάρ print προκάλεσε τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της και συγκέντρωσε πάνω από 1,7 εκατομμύρια likes σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμη μου και η δική σας! Σας παρακαλώ όλους να φροντίζετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και όλους μας. Δεν πρέπει να παίρνετε την κατάσταση αψήφιστα.

Όσο πιο νωρίς μένουμε όλοι στο σπίτι αποτρέπουμε τον εαυτό μας από την προσβολή από αυτό τον πολύ μεταδοτικό ιό.

Το συντομότερο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις ζωές μας χωρίς να χάσουμε ζωές. Είμαστε όλοι ένα # WeAreAllOne», έγραψε η ηθοποιός και πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να της εκφράσουν την αγάπη τους.