Με μια ανάρτησή της στο Ιnstagram μέσα από βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο «Ελάτε παλικάρια μου. Κάντε το τώρα» η Σμαράγδα Καρύδη καλεί αυτούς που έχουν την οικονομική ευχέρεια να ενισχύσουν το Σύστημα Υγείας, με αυτά που είναι αναγκαία στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Η γνωστή ηθοποιός, ήταν μια από τους πρώτους celebrities που έσπευσαν να στηρίξουν την καμπάνια #μένουμε_σπίτι, ανεβάζοντας το δικό της βίντεο από το σπίτι της και τώρα ανέβασε ένα νέο βίντεο κάνοντας μια έκκληση προς τους πλούσιους.

 

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

Η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να απευθυνθεί σε όσους έχουν πολλά χρήματα και να τους παροτρύνει, αυτές τις δύσκολες μέρες, που περνάμε όλοι λόγω κοροναϊού, να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, οι αντοχές του οποίου δοκιμάζονται.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χ

ρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα, χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, γάντια, μάσκες. Μπορείτε να συνεργαστείτε μεταξύ σας, να μοιράσετε τις δουλειές, να βοηθήσετε.

Ήρθε η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν οι μεγάλοι ευεργέτες, όπως ο Συγγρός, τον Αβέρωφ, τον Σίνα.

Έτσι και εσείς μπορεί στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε κάποια πλατεία, μια λεωφόρο, ένα αεροδρόμιο. Να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών.

Κάντε το τώρα, μπορείτε. Και κυρίως κάντε το από το σπίτι!

Να είστε καλά».

 

 

 

View this post on Instagram

 

Stayhome Stayhuman

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on