Το δικό του μήνυμα ελπίδας και δύναμης έστειλε ο Ερος Ραμαζότι στην Ιταλία, η οποία δέχεται παγκοσμίως το χειρότερο πλήγμα από την πανδημία του κοροναϊού.

Ο Ερος Ραμαζότι θέλοντας να υπενθυμίσει στους Ιταλούς ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν και να βγουν από το σπίτι, δημιούργησε ένα βίντεο με ομορφιές της Ιταλίας, το οποίο συνοδεύει με τη φωνή του.

Ο τραγουδιστής κάνει έκκληση στους συμπατριώτες του να μείνουν σπίτι και να κάνουν υπομονή μέχρι να περάσει ο κίνδυνος του κοροναϊού.

«Γεια σου, σε σένα μιλάω. Νομίζω το έχεις ακούσει πολύ αυτές τις μέρες, να υπακούσεις στις περίεργες αλλά απαραίτητες οδηγίες που μας έχουν δοθεί.

Μπορεί να σου ακούγεται τρελό ξέρω, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την πανέμορφη χώρα η οποία έχει περάσει ήδη τόσα πολλά. Πρέπει να κάνεις αυτό που ακούς: να μείνεις μέσα, να μη συναντάς κανέναν, είναι μέχρι να τελειώσει, είναι για λίγο. Αρκεί να ακούσεις και να σεβαστούμε όλοι τις οδηγίες.

Θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε αυτό τον ιό. Αυτό το τέρας. Οπότε το σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας με εξυπνάδα για να βγούμε όλοι από αυτό κερδισμένοι. Θα τα καταφέρουμε! Είμαστε σπουδαίοι, είμαστε δυνατοί! Ευχαριστώ #μαζιθατακαταφέρουμε», αναφέρει ο διάσημος μουσικός.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Έρος Ραμαζότι:

Video Player
00:00
00:55