Την επίδραση που ασκούν στον κόσμο μέσω social media επιχειρούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο διάσημα πρόσωπα της showbiz, για να προωθήσουν τη σημασία της κοινωνικής απομάκρυνσης (social distancing) στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κοροναϊού.

Γνωρίζοντας τη δύναμη που έχουν, celebrities χρησιμοποιούν τα social media, για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα σε όλο τον πλανήτη.

Άλλοι με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο και άλλοι επιστρατεύοντας τα κάλλη τους, όπως η Μπέλα Χαντίντ.

Το supermodel για να κερδίσει την προσοχή των εκατομμυρίων followers που έχει στο λογαριασμό της στο Instagram, αποφάσισε να ποζάρει topless μπροστά από τον καθρέφτη της.

Κάλυψε το στήθος της και έκανε τη δική της σέξι προσπάθεια για να ενθαρρύνει το social distancing, στο οποίο όλοι καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

H Μπέλα Χαντίντ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Εγώ και το burrito μου σας λέμε να μείνετε μέσα! Οχι μόνο για χάρη του εαυτού σας, αλλά στην κυριολεξία για χάρη όλου του κόσμου και όλων των ανθρώπων που αγαπάτε.

Είναι τρελό, γιατί το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να μειώσουμε την εξάπλωση του ιού είναι να συνεργαστούμε και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Μην είστε εγωιστές!

Κάντε παρέα στο σκύλο, τη γάτα, το ψάρι σας! Θα είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα έχουν την προσοχή σας 24 ώρες τη μέρα», ενώ πρότεινε και κάποιες άλλες δραστηριότητες στους θαυμαστές της όπως το πλέξιμο και η συγγραφή ποιημάτων και τόνισε τη σημασία που έχει το πλύσιμο των χεριών.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μπέλα Χαντίντ :

Γράψτε το σχόλιο σας