Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Πάνος Χατζηκουτσέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε ότι η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη θα γίνει την Τρίτη (24 στον Μαραθώνα.

Ωστόσο, η παράκληση της ανιψιάς του είναι να μην παρευρεθεί κανείς, λόγω του ότι απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των 10 ατόμων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

 

Το συγκινητικό «αντίο» του Κρατερού Κατσούλη στον δάσκαλό του

Η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας αλλά και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ανάμεσά τους και ο Κρατερός Κατσούλης τον οποίο χαρακτήρισε «Δάσκαλο».

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου.

Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων.

Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο.

Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ.

Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία», γράφει στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση του Κρατερού στο Instagram: